Cine suntem?

Suntem o echipă de profesioniști: medici, biologi, psihologi, asistenți medicali licențiați, moașe licențiate, asistenți medicali principali…împreună formăm o echipă puternică ce și-a stabilit un scop suprem, acela de a oferi educație la cele mai înalte standarde!

Școala noastră a luat ființă având în vedere nevoia mare de personal medical calificat, pandemia generată de coronavirusul Sars-Cov-2 a scos în evidență slăbiciunile sistemului de sănătate așadar de noi depinde viitorul nostru, al tuturor, și am ales să acționăm ca atare!

Formarea cadrelor medicale de excepție, capabile să ofere servicii  de asistență medicală sigure și de calitate !

Într-o lume plină de probleme și nevoi trebuie să acționăm împreună!

Punem la dispoziția elevilor noștrii o Sală de Demonstrații dotată conform standardelor europene de formare clinică, fondul de carte și un laborator de informatică!

Experiența noastră clinică completează perfect dotările școlii, elevii vor învăța de la cadre didactice cu pregătire universitară, ceea ce înseamnă asistența medicală generală și cum pot deveni un ADEVĂRAT profesionist!

Ne adresăm atât absolvenților de liceu ( CU sau FĂRĂ diplomă de BAC) dar și tuturor celor care doresc să obțină o nouă calificare. Orele au fost stabilite după amiază începând cu 14:30, tocmai pentru a veni în sprijinul celor care au un loc de muncă sau au copii mici și în prima parte a zilei este mai dificil să găsești un ajutor.